Advies

Zorg en biodiversiteit samenbrengen betekent een winst voor mens en natuur, en dit zowel voor zorgvoorzieningen, scholen, bedrijven als burgers. Op onze website vind je heel wat info en concreet advies over biodivers zorggroen.  

Ben je een zorgvoorziening, school of bedrijf met interesse in biodiversiteit en aandacht voor het welzijn van bewoners, patiënten, scholieren of personeel, maar weet je niet hoe je hieraan moet beginnen? Dan kan je bij ons terecht.    

Advies op maat

We delen graag onze interdisciplinaire kennis over de groentechnische kant en het welzijnsaspect van groene buitenruimtes. We adviseren, specifiek voor jouw situatie, over zowel ontwerp, aanleg en beheer als over het gebruik van groen en biodiversiteit.

Ruimtelijk en groentechnisch advies

Welke ingrepen zijn passend, haalbaar en betaalbaar voor de buitenruimte van jouw zorgvoorziening, school of bedrijf?

Implementeren in de werking

Hoe kan je groen en biodiversiteit implementeren in activiteiten, therapie en/of de dagelijkse werking van jouw zorgvoorziening, school of bedrijf?

Steun voor het realiseren

Bij welke experten en instanties kan je terecht voor financiële ondersteuning of technische realisatie van jouw ambities voor biodiversiteit en welzijn van je zorginstelling, school of bedrijf?


Veelgestelde vragen