Toffe podcasts over biodiversiteit en de opname van onze studiedag!

Op deze pagina verzamelen we podcasts van eigen HOGENT makelij en andere interessante podcasts gerelateerd aan Biodivers Zorggroen. Je vindt hier ook de opname van onze studiedag van 2 mei 2022.

Ondertussen zijn studenten ergotherapie nog aan de slag met het maken van een podcast over hoe verschillende gebruikers (zorgvragers, zorgverleners) een biodiverse zorgtuin ervaren. Zo kan vanuit meerdere perspectieven een beeld geschetst worden van de mogelijkheden en kansen van biodivers zorggroen. Deze podcast wordt later nog toegevoegd.

Veel luisterplezier!

Webinar studiedag 'Groen doet goed, biodivers nog beter!'

Bekijk hier de opname van onze studiedag

Hoe moet biodivers zorggroen eruitzien en hoe maken we het tot een meerwaarde voor de zorg én voor de biodiversiteit? Verschillende medewerkers van HoGent, zowel vanuit zorg als vanuit groen sloegen de handen in elkaar en zochten het samen uit. Benieuwd naar welke voordelen biodivers zorggroen biedt? Naar hoe je hiermee zelf aan de slag kan? Naar enkele praktijkvoorbeelden?

Op de studiedag over Biodivers Zorggroen op 2 mei 2022 gaven we handenvol inspiratie en werd wetenschappelijke kennis, praktijk, inspiratie en ervaring over dit onderwerp gebundeld. Ook wordt de nieuwe website www.biodiverszorggroen.be gelanceerd.

Beluister onze podcasts